• Behandlingar

 • Ansiktsrengöring
  Rengöring, peeling, ansiktsmassage, lätt nackmassage, rengöringsmask och fuktgivande kräm för din hudtyp. Ca 40 min.

  540kr

  Massageterapeutisk behandling
  För dig med ett specifikt problem som behöver behandlas (ex. nacken). Problemet och dess utbredningsområde behandlas. Ca 40 min.

  520kr

  Ansiktsmassage
  Avslappnande för ansiktets muskler. Avslappning för hela kroppen. Bra vid stress och spända käkar. Ca 15 min.

  195kr

  Helkroppsmassage
  Ca 40 min.

  520kr

  Helkropp + Ansiktsmassage
  Ca 55 min.

  610kr

  Lång helkroppsmassage
  Ca 60 min
  Hela kroppen masseras igenom. Den längre massagen fokuseras på rygg och nacke. Du blir behagligt avslappnad efteråt. Lägg till ansiktsmassage så får du njuta av massagens effekter på hela kroppen.

  650kr

   

  Ryggmassage + Ansiktsrengöring
  Lossa på dina spänningar i rygg och nacke, för att därefter njuta av en grundlig rengöring av ansiktet med peeling, mask m m. Ca 65 min.

  700kr

  Access Bars Ⓡ
  Access Bars är en avslappnande energibehandling på ca 75 minuter, som tystar tankebruset. Den frigör dina tankar, värderingar, uppfattningar, känslor och beslut som håller dig tillbaka i livet. Att få Bars är som att rensa hårddisken, radera tankar, känslor och programmeringar som stör eller hindrar dig, för att göra plats för nya, bättre.
  När dina Bars berörs , det finns 32 punkter på huvudet, hjälper de dig att släppa de mönster som hindrar dig från att välja det som verkligen berikar ditt liv.
  Behandlingen hjälper dig att slappna av kroppsligt, mentalt och psykiskt och att släppa oro och stress.

  Effekter du kan få av en Bars-behandling:
  * Minskad stress
  * Minskad oro/ångest
  * Ökad självkänsla
  * Minskad smärta
  * Ökad koncentration och fokus
  * Bättre sömn
  * Mer glädje i livet
  * Ökad kreativitet
  * Mental och fysisk avslappning

   720kr

  Sol Ljus Healing
  Healingen från solen främjar glädje, lycka, ro och inre lugn. Eller skicka healing till en särskild händelse/trauma i ditt liv som påverkar dig än idag, för att minska konsekvenserna av den. Ex mobbning, en olycka du varit ut för, läkarskräck m m. Passar bra att vid samma tillfälle kombinera med andra behandlingar. Ca 5-10 min.

  Månljus Healing
  Energin från månen är en kärleksfull energi. Mest användbar till emotionell healing. Den stödjer och grundar, lugnar och balanserar, renar och skyddar mot negativa energier. Månljus Healingen är stark, men samtidigt mjuk och omhändertagande. Passar bra att vid samma tillfälle kombinera med andra behandlingar. Ca 3-5 min

  75kr

   


  75kr

  Massage + Healing
  Kombinera massagens avslappnande effekter med healingens behagliga energiöverföring. För både kropp och själ. Ca 60 min.

  650kr

  Healing
  Du får en behaglig energiöverföring med händerna. Stressreduserande djupavslappning för själen. Löser upp blockeringar i energiflödet. Känslor, fysiska förnimmelser, bilder och tankar kan komma upp till ytan. Vanligaste upplevelsen efter en behandling är en känsla av frid och lugn. Ca 35-45 min.

  525kr

  Fotscrub
  Peeling, massage för fotens muskler, cirkulationsökande creme och mjukgörande lotion. Du går som på moln efteråt! (Filas ej.) Ca 25 min.

  325kr

  Koppningsmassage
  En form av immunförstärkande bindvävsmassage, som fungerar utrensande av slaggprodukter. Ca 25 min.

  325kr