Sol Ljus-, Reiki- & Månljus Healing på distans

Sol Ljus-, Reiki- & Månljus Healing på distans

Sol Ljus Healing
Healingen från solen främjar glädje, lycka, ro och inre lugn. Eller skicka healing till en särskild händelse/trauma i ditt liv som påverkar dig än idag, för att minska konsekvenserna av den. Ex mobbning, en olycka du varit ut för, läkarskräck m m.

Reikihealing
Stressreducerande djupavslappning för själen. Löser upp blockeringar i energiflödet. Känslor, fysiska förnimmelser, bilder och tankar kan komma upp till ytan. Vanligaste upplevelsen efter en behandling är en känsla av inre frid och lugn.

Månljus Healing

Energin från månen är en kärleksfull energi. Mest användbar till emotionell healing. Den stödjer och grundar, lugnar och balanserar, renar och skyddar mot negativa energier. Månljus Healingen är stark, men samtidigt mjuk och omhändertagande.

Såhär gör du:

Beställ en tid för healingen. Du sitter eller ligger och vilar där du är medan jag sänder healing till dig under ca 30 min. Efteråt skickar jag sms eller mejl till dig, alternativt ringer till dig, skriv hur du vill bli kontaktad i bokningen, så får vi prata om hur vi upplevde det. Bokningar på distans betalas med swish, 123 690 87 68, har du inte det skriv det i bokningen, så löser vi det.

Pris: 45 minuter, 390 kr