Distanshealing Växjö

Min ambition är att kunna hjälpa så många som möjligt. Därför erbjuder jag distanshealing, vilket innebär att du kan ta del av en session online oavsett om du befinner dig i Växjö eller någon annanstans i landet. Förtillfället erbjuds tre olika behandlingar inom healing och de kan du läsa mer om längre ner på sidan. Har du några frågor eller funderingar angående mina behandlingar, så är du varmt välkommen att kontakta mig. Jag berättar gärna mer om mig och mina tjänster. Distanshealing online för dig i bland annat Växjö!

Månljus healing på distans

Från månen kommer en kärleksfull energi, som är väldigt användbar till emotionell healing. Månljusets energi renar och skyddar oss från negativa energier samtidigt som den stödjer, grundar, lugnar och balanserar upp vår energinivå. Månljus Healingen är stark, men på samma gång både mjuk och omhändertagande.

Reikihealing på distans

Reikihealing är en metod som använts länge för att lösa upp blockeringar i energiflödet. Det är en stressreducerande behandling som bidrar med djupavslappning för själen. Känslor, bilder och tankar kan komma upp till ytan. Efter en session upplever mottagaren ofta en känsla av inre frid och lugn.

Sol Ljus Healing på distans

Solens healingenergi främjar lycka, ro, glädje och ett inre lugn. En solljus healing kan lindra samt behandla trauman som du råkat ut för och påverkas av än idag. Om du vill få ett trauma behandlat är det viktigt att du tänker på att du vill läka händelsen samtidigt som healingsessionen pågår. 

Så här går online healing till

Du sitter eller ligger och vilar där du befinner dig. Jag sänder healing till dig, tiden varierar beroende på vilken behandling du bokat. När healingen är klar kontaktar jag dig via sms, mejl eller telefon. Du väljer själv hur du vill bli kontaktad genom att skriva det i bokningen. När jag tagit kontakta med dig pratar vi om hur vi upplevde healingen. 

Distanshealing betalas med swish, 123 690 87 68. Vänligen notera i bokningen om du inte har swish, så fixar vi med betalning.

Distanshealing bokas HÄR

Boka din behandling redan idag!

Boka nu!